Περισσότερα

Ακαδημία Κολύμβησης

Η ομάδα Sharks Swim Academy έχει δημιουργηθεί από επαγγελματίες προπονητές κολύμβησης που είναι έτοιμοι να βοηθήσουν κάθε μαθητή να βελτιώσει την αυτοπεποίθηση και την ανεξαρτησία του μέσω της κολύμβησης. Επί σειρά ετών διδάσκουμε τα παιδιά τον ασφαλή τρόπο κολύμβησης και την αξία του.

Paintball

Είναι μια διασκεδαστική, γεμάτη αδρεναλίνη δραστηριότητα  που αξίζει να δοκιμάσετε. Το Sharks Paintball προσφέρει μία νέα μορφή διασκέδασης αλλά και εκγύμνασης που λατρεύουν τα παιδιά και οι μεγάλοι!

Κατάδυση

Σύντομα είτε θέλετε να πάρετε την πρώτη σας ανάσα κάτω από το νερό είτε είστε έμπειρος δύτης ενώ είστε διακοπές. θα κανονίσουμε για εσάς τις τέλειες καταδυτικές διακοπές.

Ναυαγοσωστική Σχολή

Μέλος της ΕΣΝΕ (Ένωση Ναυαγοσωστικών Σχολών Ελλάδος).Στην σχολή μας μπορείτε να αποκτήσετε πτυχίο:Ναυαγοσώστη Ακτής, Ναυαγοσώστη Πισίνας, Πρώτων Βοηθειών.Οι εκπαιδευτές της σχολής μας θα σας βοηθήσουν να βρείτε την δουλεία που σας ενδιαφέρει σε όλη την Ελλάδα.Ειδικά διαμορφωμένα ταχύρρυθμα τμήματα για ξενοδόχους και επαγγελματίες. Ναυαγοσωστική κάλυψη Ναυαγοσωστική κάλυψη ακτών.Η υπηρεσία ναυαγοσωστικής κάλυψης ακτών απευθύνετε σε Δήμους και ξενοδοχεία που διαθέτουν πολυσύχναστες

Νοικιάστε ένα σκάφος

Απολαύστε το καλοκαίρι και τους μαγευτικούς προορισμούς του Ιονίου με την ενοικίαση των σκαφών μας και την ασφάλεια που παρέχουν οι έμπειροι καπετάνιοι μας.

Θαλάσσια σπορ

Προσπαθούμε να είμαστε η νούμερο ένα επιλογή στον τομέα των θαλάσσιων σπορ και της διασκέδασης
παρέχοντας ενθουσιασμό και περιπέτεια στους επισκέπτες μας.
Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες θαλάσσιων σπορ με πολυετή εμπειρία.

Δεν υπάρχουν άλλο