Νομικές ειδοποιήσεις

Νομικές ειδοποιήσεις

ΑΡΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Διατηρεί αυτόν τον ιστότοπο για να βελτιώσει την πρόσβαση του κοινού σε πληροφορίες σχετικά με τις πρωτοβουλίες και τις πολιτικές της στην Ευρωπαϊκή Ένωση γενικότερα. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε αυτές τις πληροφορίες έγκαιρες και ακριβείς. Εάν αναφερθούν σφάλματα, θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε. Ωστόσο, η Επιτροπή δεν φέρει καμία ευθύνη ή ευθύνη για τις πληροφορίες που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτή η πληροφορία είναι
• είναι γενικής φύσεως και δεν προορίζεται για την αντιμετώπιση των ειδικών περιστάσεων οποιουδήποτε συγκεκριμένου προσώπου ή οντότητας
• όχι απαραίτητα πλήρης, πλήρης, ακριβής ή ενημερωμένη
• μερικές φορές συνδέονται με εξωτερικούς ιστότοπους που δεν ελέγχονται από τις υπηρεσίες της Επιτροπής και για τους οποίους η Επιτροπή δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη
• όχι επαγγελματικές ή νομικές συμβουλές (εάν χρειάζεστε συγκεκριμένες συμβουλές, θα πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε έναν εξειδικευμένο επαγγελματία).
Λάβετε υπόψη ότι ένα ηλεκτρονικό έγγραφο δεν είναι εγγυημένο ότι θα αναπαράγει ακριβώς ένα επίσημα εγκεκριμένο κείμενο. Μόνο η Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (έντυπη ή, από την 1η Ιουλίου 2013, ηλεκτρονική έκδοση στον ιστότοπο του EUR-Lex) είναι αυθεντική και παράγει έννομα αποτελέσματα.
Στόχος μας είναι να ελαχιστοποιήσουμε την αναστάτωση που προκαλείται από τεχνικά λάθη. Ωστόσο, ορισμένα δεδομένα ή πληροφορίες στον ιστότοπό μας ενδέχεται να έχουν δημιουργηθεί ή δομηθεί σε αρχεία ή μορφές χωρίς σφάλματα και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η υπηρεσία μας δεν θα διακοπεί ή θα επηρεαστεί με άλλο τρόπο από τέτοια προβλήματα. Η Επιτροπή δεν φέρει καμία ευθύνη για τέτοια προβλήματα που προκύπτουν ως αποτέλεσμα της χρήσης αυτού του ιστότοπου ή τυχόν συνδεδεμένων εξωτερικών τοποθεσιών.
Αυτή η αποποίηση ευθύνης δεν έχει σκοπό να περιορίσει την ευθύνη της Επιτροπής για παραβίαση οποιασδήποτε από τις απαιτήσεις της ισχύουσας εθνικής νομοθεσίας ή να αποκλείσει την ευθύνη της για θέματα που δεν μπορούν να εξαιρεθούν βάσει του παρόντος νόμου.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Ο ιστότοπος Sharks.gr μπορεί να περιέχει σελίδες και άρθρα που περιέχουν «εξωτερικούς συνδέσμους» προς ιστοσελίδες σε περιοχές διαφορετικές από το Sharks.gr, οι οποίες ενδέχεται να μην ανήκουν ή να χρηματοδοτούνται από το Sharks.gr, στις οποίες οι υπηρεσίες τους δεν έχουν κανέναν έλεγχο και για τους οποίους το Sharks.gr δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη.
Όταν οι επισκέπτες των ιστοσελίδων Sharks.gr επιλέγουν να ακολουθήσουν έναν σύνδεσμο προς οποιονδήποτε εξωτερικό ιστότοπο, εγκαταλείπουν τον επίσημο τομέα του Sharks.gr και υπόκεινται στις πολιτικές cookie, απορρήτου και νομικής πολιτικής του εξωτερικού ιστότοπου.
Η συμμόρφωση με τις ισχύουσες απαιτήσεις προστασίας δεδομένων και προσβασιμότητας εξωτερικών ιστοσελίδων που συνδέονται με ιστοσελίδες Sharks.gr στον τομέα Sharks.gr, δεν εμπίπτει στον έλεγχό της και αποτελεί ρητή ευθύνη του εξωτερικού ιστότοπου.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΚΡΙΣΗΣ

Σκοπός οποιασδήποτε σύνδεσης από τις τοποθεσίες του Sharks.gr με οποιονδήποτε συγκεκριμένο εξωτερικό πόρο, υπηρεσία διαδικτύου ή ιστότοπο, είναι να βελτιώσει τις πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στις ιστοσελίδες του και να βοηθήσει τους επισκέπτες.
Τέτοιες συνδεδεμένες αναφορές δεν συνιστούν έγκριση από το Sharks.gr του συγκεκριμένου εξωτερικού πόρου, ηλεκτρονικής υπηρεσίας ή ιστότοπου, ούτε έγκριση των πληροφοριών που περιέχονται στη συνδεδεμένη αναφορά, ούτε έγκριση των οργανισμών που κατέχουν τους εξωτερικούς ιστότοπους.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Sharks.gr δεσμεύεται για το απόρρητο των χρηστών. Η πολιτική απορρήτου καλύπτει το Sharks.gr.
Διαβάστε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

© Sharks.gr, 2022
Το περιεχόμενο που ανήκει στο Sharks.gr σε αυτόν τον ιστότοπο παρέχεται με άδεια Creative Commons Attribution 4.0 International (CC BY 4.0). Αυτό σημαίνει ότι επιτρέπεται η επαναχρησιμοποίηση, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται η κατάλληλη πίστωση και υποδεικνύονται οι αλλαγές.
Μπορεί να σας ζητηθεί να διαγράψετε πρόσθετα δικαιώματα εάν ένα συγκεκριμένο περιεχόμενο απεικονίζει αναγνωρίσιμα άτομα ή περιλαμβάνει έργα τρίτων. Για να χρησιμοποιήσετε ή να αναπαράγετε περιεχόμενο που δεν ανήκει στο Sharks.gr, ίσως χρειαστεί να ζητήσετε άδεια απευθείας από τους κατόχους πνευματικών δικαιωμάτων. Λογισμικό ή έγγραφα που καλύπτονται από δικαιώματα βιομηχανικής ιδιοκτησίας, όπως διπλώματα ευρεσιτεχνίας, εμπορικά σήματα, καταχωρημένα σχέδια, λογότυπα και ονόματα, εξαιρούνται από την πολιτική επαναχρησιμοποίησης του Sharks.gr και δεν παρέχονται σε εσάς.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email ή μέσω τηλεφώνου.

Sharks Privacy Policy

Έχετε κάποια απορία;

Επικοινωνήστε μαζί μας

WHATSAPP
VIBER
SHARKS LIFEGUARD ACADEMY
&
SWIM ACADEMY
SHARKS PAINTBALL KYLLINI
CALL
SMS
EMAIL
NAV

Ναυαγοσωστικός εξοπλισμός – Ένδυση

Βρείτε εδώ όλο τον απαραίτητο ναυαγοσωστικό εξοπλισμό που χρειάζεστε. Είτε είστε ναυαγοσώστης είτε επιχείρηση (Δήμοι, ξενοδοχεία, υδάτινα πάρκα, πισίνες κ.λπ.)

Instagram

Επισκεφτείτε τα προφίλ μας στο Instagram για να ανακαλύψετε αξέχαστες εμπειρίες επισκεπτών

 • Paintball

  Paintball

  Είναι μια διασκεδαστική, γεμάτη αδρεναλίνη δραστηριότητα  που αξίζει να δοκιμάσετε. Το Sharks Paintball προσφέρει μία νέα μορφή διασκέδασης αλλά και εκγύμνασης που λατρεύουν τα παιδιά και οι μεγάλοι!

 • Κατάδυση

  Σύντομα είτε θέλετε να πάρετε την πρώτη σας ανάσα κάτω από το νερό είτε είστε έμπειρος δύτης ενώ είστε διακοπές. θα κανονίσουμε για εσάς τις τέλειες καταδυτικές διακοπές.

  Κατάδυση
 • Ναυαγοσωστική Σχολή

  Ναυαγοσωστική Σχολή

  Μέλος της ΕΣΝΕ (Ένωση Ναυαγοσωστικών Σχολών Ελλάδος).Στην σχολή μας μπορείτε να αποκτήσετε πτυχίο:Ναυαγοσώστη Ακτής, Ναυαγοσώστη Πισίνας, Πρώτων Βοηθειών.Οι εκπαιδευτές της σχολής μας θα σας βοηθήσουν να βρείτε την δουλεία που σας ενδιαφέρει σε όλη την Ελλάδα.Ειδικά διαμορφωμένα ταχύρρυθμα τμήματα για ξενοδόχους και επαγγελματίες. Ναυαγοσωστική κάλυψη Ναυαγοσωστική κάλυψη ακτών.Η υπηρεσία ναυαγοσωστικής κάλυψης ακτών απευθύνετε σε Δήμους …

  Ναυαγοσωστική Σχολή Διαβάστε Περισσότερα »