Χάρτης ιστότοπου

Ο χάρτης ιστότοπου (sitemap) είναι ένας τρόπος οργάνωσης ενός ιστότοπου, έτσι ώστε οι χρήστες να βρίσκουν εύκολα και γρήγορα το περιεχόμενο (σελίδες, άρθρα) ενός ιστότοπου, προσδιορίζοντας τις διευθύνσεις URL και τα δεδομένα σε κάθε ενότητα. Οι χάρτες ιστότοπου προορίζονται κυρίως για χρήστες του www.sharks.gr

Κατάδυση

Σύντομα είτε θέλετε να πάρετε την πρώτη σας ανάσα κάτω από το νερό είτε είστε έμπειρος δύτης ενώ είστε διακοπές. θα κανονίσουμε για εσάς τις τέλειες καταδυτικές διακοπές.

Beach House Arkoudi Shop

Στο Beach House Arkoudi Shop μπορείτε να βρείτε
τα τελευταία κομμάτια γυναικείας, ανδρικής αλλά και παιδικής μόδας.
Στο κατάστημα μας θα βρείτε ανοιξιάτικες- καλοκαιρινές συλλογές από
μαγιό, ρούχα και αξεσουάρ γνωστών εταιρειών όπως 
Rip Curl, Maaji, Komono, Lara Ethnics, Life Likes.

Νοικιάστε ένα σκάφος

Απολαύστε το καλοκαίρι και τους μαγευτικούς προορισμούς του Ιονίου με την ενοικίαση των σκαφών μας και την ασφάλεια που παρέχουν οι έμπειροι καπετάνιοι μας.

Ακαδημία Κολύμβησης

Η ομάδα Sharks Swim Academy έχει δημιουργηθεί από επαγγελματίες προπονητές κολύμβησης που είναι έτοιμοι να βοηθήσουν κάθε μαθητή να βελτιώσει την αυτοπεποίθηση και την ανεξαρτησία του μέσω της κολύμβησης. Επί σειρά ετών διδάσκουμε τα παιδιά τον ασφαλή τρόπο κολύμβησης και την αξία του.

Πολιτική Απορρήτου

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΣ Αποτελεί πολιτική της Sharks να σέβεται το απόρρητό σας σχετικά με τυχόν πληροφορίες που

Θαλάσσια σπορ

Προσπαθούμε να είμαστε η νούμερο ένα επιλογή στον τομέα των θαλάσσιων σπορ και της διασκέδασης
παρέχοντας ενθουσιασμό και περιπέτεια στους επισκέπτες μας.
Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες θαλάσσιων σπορ με πολυετή εμπειρία.

Δεν υπάρχουν άλλα για εμφάνιση